KADINLAR GÜNÜ

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle Kadın Kolları Başkanı Sn. Ülkenur Büke öncülüğünde bir dizi ziyaret gerçekleştirdik

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle Kadın Kolları Başkanı Sn. Ülkenur Büke öncülüğünde bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. İlkini Saadet Gıda fabrikasında çalışan 300 emekçi kadınımızı ziyaret eden İl Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Sn. Hatice Bozdağ, Kadın Kolları Başkanımız Sn.Ülkenur Büke, Meclis Üyemiz Sn.Tuğba Alkaya ile yönetim kurulu üyelerimiz, bayanlarımıza karanfil taktim edip kadınlar günlerini kutladılar. 

Akabinde İl Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Hatice Bozdağ, Kadın Kolları Başkanımız Ülkenur Büke ve Yönetim kurulu üyelerimiz, ilçemizde faaliyet gösteren iç giyim fabrikası Özkan Tekstilde çalışan kadınlarımızı ziyaret ederek edip 8 Mart Dünya Kadınlar günlerini kutladılar.

Sonrasında Kadın Kolları Başkanımız Sn. Ülkenur Büke, Ana kademe Sosyal İşler Başkanımız Sn.Sevgi Erol, Kadın Kolları Ekonomik İşler Başkanımız Sn. Refika Erdil ve yönetim kurulu üyelerimiz, İlçemizdeki bayan esnaflarımızı ziyaret ederek karanfil hediye edip kadınlar günlerini kutlayıp hayırlı işler diledi.

Bu önemli günde İSMEK kursundaki bayanlarımızıda ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladılar. Kurslarda büyük bir emek ve özveriyle eğitim alan kadınlarımızdan kurslar hakkında bilgiler aldılar.

Son ziyaretimizi ise Şölen çikolata fabrikasında çalışan 150 bayanımızı, Kadın Kolları Başkanımız Sn. Ülkenur Büke, İl Sorulumuz Sn.Gülhan İbracık ve yönetim kurulu üyelerimiz ziyaret ederek fedakar ve emekçi bayanlarımızın kadınlar günlerini kutladılar.